24 Şubat 2014 Pazartesi

Kuru Bakla Çorbası | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Kuru Bakla Çorbası MALZEMELER
2 su bardağı kuru iç bakla 
2 çorba kaşığı tereyağı 
6-7 su bardağı su 
1 çorba kaşığı taze nane 
1 diş dövülmüş sarımsak 
2 çorba kaşığı limon suyu 
Tuz 

Kuru Bakla Çorbası HAZIRLANIŞI

Baklayı suya koyup 4-5 saat bekletin. Daha sonra süzüp birtencereye alın. Üzerine tereyağı ile soğuk suyu koyup 15-20dakika pişirdikten sonra ocaktan alın. Blendırdan geçirip yenidenocağa oturtun. Nane, sarımsak ve limon suyunu... tarifin devamını Kuru Bakla Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder