21 Şubat 2014 Cuma

Soğuk Keşkek Çorbası | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Soğuk Keşkek Çorbası MALZEMELER
250 gram dövülmüş keşkeklik buğday 
Bir büyük soğan 
250 gram nohut 
Yarım demet maydanoz 
Yarım demet nane 
300 gram yoğurt 
50-60 gram zeytinyağı 
2 kilo et suyu 
2 kilo su 
Yeter miktarda tuz. 

Soğuk Keşkek Çorbası HAZIRLANIŞI

Akşamdan ıslatılan buğday ve nohut, sabah iyice yıkanır. Birtencerede, ince kıyım soğan, zeytinyağı ile kavrulur. İçine et suyu ve buğdaylar eklenir. Bir saat kadar kaynatılır.... tarifin devamını Soğuk Keşkek Çorbası başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder