13 Şubat 2014 Perşembe

Kremalı Tavuk Çorbası Portakal Ağacı | Çorba Yemek Tarifleri



Özeti:
Kremalı Tavuk Çorbası Portakal Ağacı MALZEMELER 
8 bardak tavuk suyu,

2 kaşık yağ, yarım kaşık un,

1 tavuğun göğüs eti,

1 bardak çiğ krema,

1 yumurta sarısı,

tuz.

Kremalı Tavuk Çorbası Portakal Ağacı HAZIRLANIŞI

Bir tencereye yağ ve un konur. Un sarartılmadan kavrulur. Sonra sıra ile şu işlemler yapılır.

• Tavuk suyu ilave edilir.

• Kaynatıldıktan sonra ince bir süzgeçten geçirilir.

• Haşlanmış tavuk göğsü kıyılır;... tarifin devamını Kremalı Tavuk Çorbası Portakal Ağacı başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder