14 Şubat 2014 Cuma

Şafak Çorbası Oktay Usta 15/02/2014



Özeti:
Şafak Çorbası Oktay Usta MALZEMELER
2 kaşık un,

2 kaşık yağ,

3 domates,

4 bardak et suyu,

4 yumurta,

1 bardak süt,

tuz.

Şafak Çorbası Oktay Usta HAZIRLANIŞI

Yağ ile un tencereye konulur. Orta hararetli ateşte pem­beleşmeden kavrulur. Sonra sıra ile şu işlemler yapılır:

• Domatesler, kabuklarını soymadan, iri parçalar halinde ilave edilir. Üzerine et suyu dökülür.

• Domatesler ezilinceye kadar pişirilir.

• Pişince, süzgeçten... tarifin devamını Şafak Çorbası Oktay Usta başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder